Skolsköterskekongress 2016

Hotellbokning

För din egen bekvämlighets skull har MCI bokat upp ett antal rum på hotell som ligger i närheten av kongressanläggningen. Dessa rum har du möjlighet att boka i samband med din anmälan till kongressen. Du kommer även att kunna få dessa rum på samma faktura som din anmälningsavgift. För att säkert kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig boka så snart som möjligt. MCI reserverar rummen i den ordning beställningarna kommer in.

Om du önskar boka fler än 4 rum eller har glömt att boka hotell vänligen maila    confirmation@mci-group.com. Kom ihåg att uppge Skolsköterskekongressen 2016 samt ditt bokningsnummer.

 

Scandic grand central

Hotell Scandic Grand Central ligger på klassisk mark i en 130 år gammal vacker byggnad, med bara 3 minuters promenad till Stockholm Centralstation och Pendeltåget till Stockholms mässan, Älvsjö.

På restaurang Teaterbrasseriet kan du avnjuta en utsökt middag eller smaka på goda drinkar samtidigt som du lyssnar till livemusik på Acoustic Bar. Det finns även ett modernt gym. Som hotellgäst har du fri trådlös internetuppkoppling på rummet och alla allmänna utrymmen.


Twin rum, 1 pers: 1 990 SEK /rum
Twin rum, 2 pers: 2 090 SEK /rum

BEST WESTERN royal star hotel

First Hotel Royal Star är beläget bredvid Stockholmsmässan inom nära räckhåll från centrum attraktioner. Rymliga och välutrustade rum, en restaurang. På hotellet finns bastu, solarium och ett av Stockholms största hotellgym.


Enkelrum standard, 1 pers: fullbokat
Enkelrum superior, 1 pers: 2 095 SEK / rum
Dubbelrum superior, 1-2 pers: 2 495 SEK / rum

Clarion Hotel Sign

Hotellet ligger ca 5 minuters promenadväg från Central stationen och Pendeltåget som tar dig till Älvsjö och Stockholms mässan.

Hotellet har 558 rum och är inriktat på skandinavisk arkitektur och formgivning. Rummen finns i olika kategorier, från Moderate och Standard till Superior och Deluxe. Dessutom finns åtta juniorsviter med parkutsikt, spännande planlösning och elegant interiör. Den spektakulära byggnaden är belägen vid Norra Bantorget mitt i Stockholm city med närhet till alla kommunikationer samt shopping och nöjen. American Table Brasserie och Bar serverar amerikansk mat tillagad på svenska kvalitets råvaror i klassisk skandinavisk miljö. Selma CitySpa+ erbjuder spa, träning och rekreation. Här finns bastu, gym, personlig träning, relax, solterrasser och uppvärmd utomhuspool; allt med en spektakulär utsikt över Stockholm City!


Standardrum, 1 pers: 2 095 SEK
Standardrum, 2 pers: 2 295 SEK