Skolsköterskekongress 2016

VÄLKOMMEN TILL SKOLSKÖTERSKEKONGRESS 14-15 APRIL 2016

Nu tar vi steget och satsar på en kongress med valbara föreläsningar med tre inriktningar, tillsammans jobbar vi alla för en jämlik elevhälsa. Utifrån ditt uppdrag och din erfarenhet väljer du inriktning på föreläsningar. För dig som är ny på jobbet, erfaren skolsköterska eller arbete som chef /ledare inom elevhälsans medicinska insatser (EMI) blir det basprogrammet, fördjupning av delar i skolsköterskans arbete eller lagstöd för arbetet inom EMI.

Vissa föreläsare lyssnar vi naturligtvis på tillsammans och missa inte årets avslutningsföreläsning med Tobias Karlsson, känd dansare från Let´s dance.

En annan nyhet är att kongressen kommer att äga rum på Stockholmsmässan i Älvsjö. Från Centralstationen i Stockholm tar det ca 12 minuter till kongressanläggningen med pendeltåget.

Torsdagen avslutas med ett gemensamt After Work som startar direkt efter sista föreläsningen. Vi hoppas att du vill vara med och mingla med kollegorna innan det är dags att eventuellt dra vidare för egen aktivitet till Stockholms city. På fredag har föreningen årsmöte – en möjlighet för dig som medlem att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen av verksamheten.

Posterutställning - förlängt datum för att skicka in abstract, nytt datum 21/2!

Precis som tidigare år kommer vi att ha en posterutställning. Till dig som vill delta i utställningen skickar du abstract till ordforande@skolskoterskor.se senast  21/2. Vi kommer också har en stor utställning med aktuella företag. 

Mer information och anmälan hittar du här

Då det är valbara föreläsningar och begränsat antal platser - anmäl dig i tid.


Vi ses!

Tina Leach
Kongressansvarig

Charlotte Friberg
Kongressansvarig

Fotograf: Caroline L Jacobsen